Antti Aalto säväytti Vikersundissa – muut suomalaiset jäivät karsintaan |  Yle Urheilu
Antti Aalto säväytti Vikersundissa – muut suomalaiset jäivät karsintaan | Yle Urheilu

Miksi mäkihyppy ukkoutuu? Rukalla vain kolme alle 20-vuotiasta, joista  kaksi Suomesta - Urheilu - Aamulehti
Miksi mäkihyppy ukkoutuu? Rukalla vain kolme alle 20-vuotiasta, joista kaksi Suomesta - Urheilu - Aamulehti

Mäkihyppytähdellä vakava polvivamma – koko kausi ohi - MTVuutiset.fi

Mäkiviikolla harvinaista herkkua: kahdelle suomalaiselle kaksi kisahyppyä |  Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Mäkiviikolla harvinaista herkkua: kahdelle suomalaiselle kaksi kisahyppyä | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Mäkihyppy: Hiihtoliitto ja mäkihyppääjät ilman urheilijasopimusta,  omavastuupykälä aiheuttaa parranpärinää - MTVuutiset.fi
Mäkihyppy: Hiihtoliitto ja mäkihyppääjät ilman urheilijasopimusta, omavastuupykälä aiheuttaa parranpärinää - MTVuutiset.fi

Miesten mäkihypyn voittotaisto meni senttipeliksi – Pohjola parhaana  suomalaisena 20:s - Suomen Hiihtoliitto
Miesten mäkihypyn voittotaisto meni senttipeliksi – Pohjola parhaana suomalaisena 20:s - Suomen Hiihtoliitto

Jako Kenttäpelaajan hanska | Intersport seurakauppa

Stream Mäkihypyn maailmancup, Lillehammer | Jenny Rautionaho HS140 by  Hiihtoliitto | Listen online for free on SoundCloud
Stream Mäkihypyn maailmancup, Lillehammer | Jenny Rautionaho HS140 by Hiihtoliitto | Listen online for free on SoundCloud

Mäkihyppy | Paikallislehti Sisä-Savo

Niko Kytösaholle uran paras sijoitus maailmancupissa - Antti Aalto 23:s -  Suomen Hiihtoliitto
Niko Kytösaholle uran paras sijoitus maailmancupissa - Antti Aalto 23:s - Suomen Hiihtoliitto

Tuomas Kinnunen voitti kolme mitalia PM-kisoista – suomalaiset nuoret  haastavat norjalaiset kilpakumppaninsa tasapäin | Urheilu | Itä-Häme
Tuomas Kinnunen voitti kolme mitalia PM-kisoista – suomalaiset nuoret haastavat norjalaiset kilpakumppaninsa tasapäin | Urheilu | Itä-Häme

Mäkihypyn mc-kisassa yllättävä voittajakaksikko - Muotkalta vaisut näytöt |  Yle Urheilu
Mäkihypyn mc-kisassa yllättävä voittajakaksikko - Muotkalta vaisut näytöt | Yle Urheilu

Mäkihyppy Archives - Urheiluraamattu

Lastentarhan avustaja nousi tuntemattomuudesta mäkihypyn supertähdeksi –  katkaisi hämmentävän norjalaisputken
Lastentarhan avustaja nousi tuntemattomuudesta mäkihypyn supertähdeksi – katkaisi hämmentävän norjalaisputken

Mäkihypyn Maailmancup 2022-2023 | Katso Ohjelma & Tulokset

Vilho Palosaari, 18, paljasti tulevaisuuden tavoitteensa: "Seuraavissa  olympialaisissa mitaleille" - MTVuutiset.fi
Vilho Palosaari, 18, paljasti tulevaisuuden tavoitteensa: "Seuraavissa olympialaisissa mitaleille" - MTVuutiset.fi

Toinen kierros jäi Suomen mäkinaisille haaveeksi Saksassa | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
Toinen kierros jäi Suomen mäkinaisille haaveeksi Saksassa | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat